Innovaatio

Innovaatio on aito vain, jos pystyt näkemään ja hyväksymään eron.

 

LIVEOPTICS

Innovaatioprosessimme, jota sinun elämäsi inspiroi sinun hyväksesi.

Linssit voivat näyttää samanlaisilta, mutta ne eivät ole sitä. Sinunlaisesi ihmiset ovat kehittäneet, testanneet ja hyväksyneet kaikki Essilor-linssit*. Haluamme tehdä vain sinulle hyödyllisiä innovaatioita, joten Essilor® on sitoutunut rakentamaan innovaationsa sinun ehdoillasi.

ELÄMÄSI INSPIROIMAA

80 % kaikesta saamastamme tiedosta tulee silmiemme kautta, ja aivomme toiminnasta 40 % koskee näköä. Siksi korkealaatuiset linssit ovat niin tärkeitä ja siksi Essilor pyrkii jatkuvasti vastaamaan näkemisen eri ulottuvuuksiin.

Sinäkään et elä laboratoriossa, ja siksi Essilor tekee yhteistyötä tavallisten ihmisten kanssa tutkiessaan heidän näkötottumuksiaan ja testatakseen tuotteita oikean elämän olosuhteissa. Suoritamme HouseLab™ ja CarLab™-laitoksissamme monipuolisesti kokeita, joissa tutkimme kävely-, ajo- ja jopa ruoanlaitto- ja ruudunkatselutapojasi arkisissa tilanteissa.

ELÄMÄSI INSPIROIMAA

LUOTU HUIPPUTEKNIIKALLA

Tutkijamme keräävät fysiologiset, biometriset ja käytöstietosi. Niistä he laativat malleja, jotka soveltuvat kenen tahansa näön ja ryhdin tarpeisiin. Tietoa kerätään multisensorisesti erilaisilla digitaalisilla välineillä, kuten 3D-virtuaalitodellisuuden ja simulaatioiden avulla.

Lapsi pitelee kynää ja piirtää

Äärimmäistä käyttömukavuutta

Suoritamme ennen uusien linssi-innovaatioiden julkaisua käyttäjäkokeita, jotta innovaatiomme toimisivat myös sinun, tarpeittesi ja elämäntapojesi puolesta. Koska käyttäjäkokemuksia saadaan vain käyttäjiltä, Essilor on vuodesta 2004 lähtien suorittanut systemaattisesti käyttäjäkokeita suosituimmilla tuotemerkeillään, Variluxilla, Crizalilla ja Xperiolla®, ennen niiden päästämistä myyntiin.

Eyezen

 

Haluatko osallistua Essilorin innovaatioprosessiin?

18 981

ihmistä on kokeillut Essilorin silmälasilinssejä

14 185

ihmistä on kokeillut ja arvioinut Essilor-linssejä oikeissa olosuhteissa

312 tutkimuksessa

Kuluttajat ovat testanneet Essilor-linssejä

Hanki Essilor-linssiratkaisu optikkokumppaniltamme.

Hae optikkoa