Linssit

Korjaa näkösi

Linssiratkaisu koostuu kolmesta eri osasta. Ensin on tunnettava käyttäjän näkötarpeet. Optikko suorittaa kattavan näöntutkimuksen ja määrittää sen pohjalta silmälasireseptin. Optikko voi tämän ja elintapojesi perusteella suositella parhaan näköratkaisun: joko yksiteholinssin (Eyezen) tai moniteholinssin (Varilux).

Eyezen

Yksiteholissit. Uuden sukupolven yksiteholinssit, jotka vastaavat tämän päivän tarpeisiin. Linssit poistavat tai vähentävät silmien rasitusta joka päivä, myös digitaalisia laitteita käyttäessä.

Varilux

Moniteholinssi. Näet selkeästi ja mukavasti lähelle, kauas ja välietäisyyksille. Yli 40-vuotiaille käyttäjille.

Suojaa silmiesi terveyttä

Älä tyydy pelkkään näönkorjaukseen vaan räätälöi linssisi suojaamaan silmiäsi haitalliselta valolta (UV- ja sini-violettivalo).

Transitions

Linssien valoälykäs Transitions-teknologia takaa vaivattoman näkemisen. Transitions vähentää heijastuksia, silmien väsymistä ja rasitusta reagoimalla näkyvään- ja UV- valoon, ja niiden sävy on sopiva kaikissa valaistuksissa.

Aurinkolasilinssit

Aurinkolasilinssiteknologia suojaa silmiäsi UV-valolta ja vähentää häiritsevää häikäisyä, jolloin näet hyvin valon kirkkaudesta riippumatta. Saatavilla useissa eri väreissä ja peilipinnoilla, ja sopii joka kehykseen ja tyyliin.

Parempi tarkkuus

Älä tyydy pelkkään näönkorjaukseen vaan suojaa näkösi heijastuksilta sekä linssisi tahroilta ja naarmuilta ja näe täydellisen kirkkaasti.

Crizal

Paranna linssiratkaisuasi Crizalilla. Käsittely parantaa näön terävyyttä, linssin ulkonäköä ja suojelee linssejäsi selkeän näön haitoilta.