See More Do More

Oikean näköratkaisun löytäminen voi vapauttaa elämäsi täyden potentiaalin. Me ymmärrämme tämän ja siksi olemme markkinajohtaja.

 

VENYTÄMME RAJOJA PÄIVITTÄIN KOHDATAKSEMME JA YLITTÄÄKSEMME NÄKEMISEN TARPEESI.

Tarjoamme innovatiivisia ja henkilökohtaisia näköratkaisuja, sillä hyvä elämä edellyttää hyvää näköä.

SAAVUTAMME TAVOITTEEMME INNOVAATIOLLA

Silmämme ovat yhtä ainutlaatuisia kuin sormenjälkemme. Myös elämäntapamme ovat erilaisia. Siksi me Essilorilla luomme elämää parantavia näköratkaisuja, jotka on räätälöity sinun tarpeisiisi.

Ainutlaatuinen ihmiskeskeinen innovaatioprosessimme Live Optics™ yhdistää korkealaatuisen kädentaidon ja koulutetut silmäalan ammattilaiset, minkä ansiosta osaamme valmistaa parhaat kokemukset ja palvelun, joka käsittää muutakin kuin linssit.

SAAVUTAMME TAVOITTEEMME INNOVAATIOLLA

INNOVAATIOITA JOTKA VOIT NÄHDÄ JA HYVÄKSYÄ

”Essilor kehitti LiveOptics TM -tutkimusmenetelmän tutkiakseen ihmisten arkisia kokemuksia silmälasien kanssa ja kehittyäkseen entistäkin pidemmälle. Ylitämme alan odotukset. Täytämme sinun odotuksesi.

Lue, kuinka sinä olet innovaatioprosessimme ytimessä”

INNOVAATIOITA JOTKA VOIT NÄHDÄ JA HYVÄKSYÄ

 

KATTAVA VALIKOIMA RATKAISUJA JOKAISELLE NÄÖLLE

Jokainen valmistamamme linssi on yhdistelmä useita toisiaan täydentäviä teknologioita, jotka korjaavat näkösi, suojaavat silmiäsi valolta ja parantavat tarkkuutta.

Eyezen

Eyezen

Korjaa näköäsi

Yksiteholissit. Uuden sukupolven yksiteholinssit, jotka vastaavat tämän päivän tarpeisiin. Linssit poistavat tai vähentävät silmien rasitusta joka päivä, myös digitaalisia laitteita käyttäessä.

Varilux

Varilux

Korjaa näköäsi

Moniteholinssi. Näet selkeästi ja mukavasti lähelle, kauas ja välietäisyyksille. Yli 40-vuotiaille käyttäjille.

Transitions

Transitions

Suojaa silmiäsi

Linssien valoälykäs Transitions-teknologia takaa vaivattoman näkemisen. Transitions vähentää heijastuksia, silmien väsymistä ja rasitusta reagoimalla näkyvään- ja UV- valoon, ja niiden sävy on sopiva kaikissa valaistuksissa.

Aurinkolasilinssit

Aurinkolasilinssit

Suojaa silmiäsi

Aurinkolasilinssiteknologia suojaa silmiäsi UV-valolta ja vähentää häiritsevää häikäisyä, jolloin näet hyvin valon kirkkaudesta riippumatta. Saatavilla useissa eri väreissä ja peilipinnoilla, ja sopii joka kehykseen ja tyyliin.

Eye Protect System

Eye Protect System

Suojaa silmiäsi

Eye Protect System suojaa silmiäsi haitalliselta UV- ja sini-violetilta valolta joka päivä sekä sisällä että ulkona.

Crizal

Crizal

Korosta kirkkautta

Paranna linssiratkaisuasi Crizalilla. Käsittely parantaa näön terävyyttä, linssin ulkonäköä ja suojelee linssejäsi selkeän näön haitoilta.

Hanki Essilor-linssiratkaisu optikkokumppaniltamme.

Hae optikkoa