See More Do More

Oikean näköratkaisun löytäminen voi vapauttaa elämäsi täyden potentiaalin. Me ymmärrämme tämän ja siksi olemme markkinajohtaja.

 

VENYTÄMME RAJOJA PÄIVITTÄIN KOHDATAKSEMME JA YLITTÄÄKSEMME NÄKEMISEN TARPEESI.

Tarjoamme innovatiivisia ja henkilökohtaisia näköratkaisuja, sillä hyvä elämä edellyttää hyvää näköä.

SAAVUTAMME TAVOITTEEMME INNOVAATIOLLA

Silmämme ovat yhtä ainutlaatuisia kuin sormenjälkemme. Myös elämäntapamme ovat erilaisia. Siksi me Essilorilla luomme elämää parantavia näkemisen ratkaisuja, jotka ovat räätälöity sinun tarpeisiisi.

Ainutlaatuinen ihmiskeskeinen innovaatioprosessimme Live Optics™ yhdistää korkealaatuisen kädentaidon ja koulutetut silmäalan ammattilaiset, minkä ansiosta osaamme valmistaa parhaat kokemukset ja palvelun, joka käsittää muutakin kuin linssit.

SAAVUTAMME TAVOITTEEMME INNOVAATIOLLA

INNOVAATIOITA JOTKA VOIT NÄHDÄ JA HYVÄKSYÄ

”Essilor kehitti LiveOptics TM -tutkimusmenetelmän tutkiakseen ihmisten arkisia kokemuksia silmälasien kanssa ja kehittyäkseen entistäkin pidemmälle. Ylitämme alan odotukset. Täytämme sinun odotuksesi.

Lue, kuinka sinä olet innovaatioprosessimme ytimessä”

INNOVAATIOITA JOTKA VOIT NÄHDÄ JA HYVÄKSYÄ

 

KATTAVA VALIKOIMA RATKAISUJA JOKAISELLE NÄÖLLE

Jokainen valmistamamme linssi on yhdistelmä useita toisiaan täydentäviä teknologioita, jotka korjaavat näkösi, suojaavat silmiäsi valolta ja parantavat tarkkuutta.

ESSILOR® STELLEST™ -LINSSIT

ESSILOR® STELLEST™ -LINSSIT

Korjaa näköäsi

Kun on kyse likinäköisyydestä, lapsesi näön korjaaminen tänään ei suojaa häntä tulevalta. Likinäköisyys voi pahentua, mikä voi vaikuttaa lapsen näkökykyyn tulevaisuudessa. Stellest™-linssi on Essilorin paras ratkaisu lapsen likinäköisyyden torjumiseksi, ja sen tehokkaat vaikutukset on osoitettu kliinisesti. ESSILOR® STELLEST™ -LINSSIT HIDASTAVAT LIKINÄKÖISYYDEN ETENEMISTÄ KESKIMÄÄRIN 67%.⁽¹⁾

Varilux

Varilux

Korjaa näköäsi

Moniteholinssi. Näet selkeästi ja mukavasti lähelle, kauas ja välietäisyyksille. Yli 40-vuotiaille käyttäjille.

Eyezen Kids

Eyezen Kids

Korjaa näköäsi

Näkökyvyllä on valtava merkitys lapsen kasvulle ja kehitykselle aina värien ja muotojen tunnistamisesta lukemisen ja kirjoittamisen opetteluun. Siksi on tärkeää, että vanhemmat huolehtivat kasvavan lapsen näkökyvystä ja kehittyvien silmien terveydestä erityisesti kouluvuosina. Se voi tietenkin olla hankalaa maailmassa, jossa digitaaliset laitteet ovat kaikkialla.

Eyezen

Eyezen

Korjaa näköäsi

Yksiteholissit. Uuden sukupolven yksiteholinssit, jotka vastaavat tämän päivän tarpeisiin. Linssit poistavat tai vähentävät silmien rasitusta joka päivä, myös digitaalisia laitteita käyttäessä.

Transitions

Transitions

Suojaa silmesi terveyttä

Linssien valoälykäs Transitions-teknologia takaa vaivattoman näkemisen. Transitions vähentää heijastuksia, silmien väsymistä ja rasitusta reagoimalla näkyvään ja UV-valoon, jolloin linssien sävy on aina sopiva kaikissa valaistuksissa.

Eye Protect System

Eye Protect System

Suojaa silmesi terveyttä

Eye Protect System suojaa silmiäsi haitalliselta UV- ja sini-violetilta valolta joka päivä sekä sisällä että ulkona.

Xperio Aurinkolasilinssit

Xperio Aurinkolasilinssit

Suojaa silmesi terveyttä

Aurinkolasilinssiteknologia suojaa silmiäsi UV-valolta ja vähentää häiritsevää häikäisyä, jolloin näet hyvin valon kirkkaudesta riippumatta. Saatavilla useissa eri väreissä ja peilipinnoilla, ja sopii joka kehykseen ja tyyliin.

Crizal

Crizal

Paranna kirkkautta

Paranna linssiratkaisuasi Crizalilla. Käsittely parantaa näön terävyyttä, linssin ulkonäköä ja suojelee linssejäsi selkeän näön haitoilta.

Hanki Essilor-linssiratkaisu optikkokumppaniltamme.

Hae optikkoa