Tuotemerkit

Korjaa näkösi

Linssiratkaisu koostuu kolmesta eri osasta. Ensin on tunnettava käyttäjän näkötarpeet. Optikko suorittaa kattavan näöntutkimuksen ja määrittää sen pohjalta silmälasireseptin. Optikko voi tämän ja elintapojesi perusteella suositella parhaan näköratkaisun: joko yksiteholinssin (Eyezen) tai moniteholinssin (Varilux).

ESSILOR® STELLEST™ -LINSSIT

Kun on kyse likinäköisyydestä, lapsesi näön korjaaminen tänään ei suojaa häntä tulevalta. Likinäköisyys voi pahentua, mikä voi vaikuttaa lapsen näkökykyyn tulevaisuudessa. Stellest™-linssi on Essilorin paras ratkaisu lapsen likinäköisyyden torjumiseksi, ja sen tehokkaat vaikutukset on osoitettu kliinisesti. ESSILOR® STELLEST™ -LINSSIT HIDASTAVAT LIKINÄKÖISYYDEN ETENEMISTÄ KESKIMÄÄRIN 67%.⁽¹⁾

Varilux

Moniteholinssi. Näet selkeästi ja mukavasti lähelle, kauas ja välietäisyyksille. Yli 40-vuotiaille käyttäjille.

Eyezen Kids

Näkökyvyllä on valtava merkitys lapsen kasvulle ja kehitykselle aina värien ja muotojen tunnistamisesta lukemisen ja kirjoittamisen opetteluun. Siksi on tärkeää, että vanhemmat huolehtivat kasvavan lapsen näkökyvystä ja kehittyvien silmien terveydestä erityisesti kouluvuosina. Se voi tietenkin olla hankalaa maailmassa, jossa digitaaliset laitteet ovat kaikkialla.

Eyezen

Yksiteholissit. Uuden sukupolven yksiteholinssit, jotka vastaavat tämän päivän tarpeisiin. Linssit poistavat tai vähentävät silmien rasitusta joka päivä, myös digitaalisia laitteita käyttäessä.

Suojaa silmiesi terveyttä

Älä tyydy pelkkään näönkorjaukseen vaan räätälöi linssisi suojaamaan silmiäsi haitalliselta valolta (UV- ja sini-violettivalo).

Transitions

Linssien valoälykäs Transitions-teknologia takaa vaivattoman näkemisen. Transitions vähentää heijastuksia, silmien väsymistä ja rasitusta reagoimalla näkyvään ja UV-valoon, jolloin linssien sävy on aina sopiva kaikissa valaistuksissa.

Xperio Aurinkolasilinssit

Aurinkolasilinssiteknologia suojaa silmiäsi UV-valolta ja vähentää häiritsevää häikäisyä, jolloin näet hyvin valon kirkkaudesta riippumatta. Saatavilla useissa eri väreissä ja peilipinnoilla, ja sopii joka kehykseen ja tyyliin.

Parempi tarkkuus

Älä tyydy pelkkään näönkorjaukseen vaan suojaa näkösi heijastuksilta sekä linssisi tahroilta ja naarmuilta ja näe täydellisen kirkkaasti.

Crizal

Paranna linssiratkaisuasi Crizalilla. Käsittely parantaa näön terävyyttä, linssin ulkonäköä ja suojelee linssejäsi selkeän näön haitoilta.