Paranna kirkkautta

Crizal Easy Pro

Puhdistushelppoutta, yksinkertaisempaa elämää.

Hyödyt

HELPPO PUHDISTAA

Hylkii vettä ja pölyä sekä ehkäisee likaa linsseissä, jotta ne pysyvät yhtä kirkkaina kuin ne olivat ostohetkellä¹

NAARMUNKESTÄVYYS

Arjessa syntyvät naarmut, jotka saattavat johtua linssin pyyhkimisestä vääränlaisella liinalla.

HEIJASTAMATON

Vähentää heijastuksia ja parantaa näköä.

UV-SUOJA

Tarjoaa kattavimman päivittäisen suojan UV-säteiden näkymättömiä ja usein peruuttamattomia vaaroja vastaan.

Helposti puhdistettava heijastamaton pinnoite

Likaisten linssien ei pitäisi tulla dynaamisen elämäntavan tielle. Silmälasit ovat luotettava kumppanisi; ikkunasi maailmaan.

Meikki, sormenjäljet, hiukset, saasteet ja sade ovat esimerkkejä haasteista, jotka sinun on voitettava joka päivä näön tarkkuuden varmistamiseksi. Mutta tästä eteenpäin silmälasien puhdistus ei enää tunnu työltä…

Riippumatta siitä, mitä eteesi tulee, Crizal® EasyPro -pinnoite on oiva liittolainen dynaamiseen elämäntapaan.

Mies puhdistaa silmälaseja

CRIZAL EASY PRO TERÄVÖITTÄÄ KÄYTTÄJÄN ELÄMÄÄ

Esimerkiksi lika, vesi ja pöly voivat vaikuttaa näköösi, eikä niiden puhdistamisen pitäisi viedä aikaa.

Käyttäjät pyyhkivät linssit keskimäärin 20 000 kertaa ennen niiden vaihtamista2. Tämä on lähes 60 tuntia vuosittain3.

Crizal® EasyPro -pinnoitteen huippuluokan ominaisuudet hylkivät likaa, pölyä ja vettä, minkä ansiosta näet entistä terävämmin.

HELPOSTI PUHDISTETTAVAT SILMÄLASIT

Käytät muutenkin tarpeeksi aikaa siivoamiseen, joten sinun ei tarvitse käyttää sitäkin enemmän aikaa linssien puhdistamiseen. Crizal Easy UV parantaa linssejäsi hylkivillä ja kestävillä teknologioilla, joiden ansiosta linssit pysyvät kirkkaina ja helposti puhdistettavina.

VALOLTA SUOJAAMINEN

Silmien suojaaminen UV-säteilyltä on aivan yhtä tärkeää kuin ihon suojaaminen. Crizal Easy UV -linssin parannukset tarjoavat UV-suojan, joka tukee yleistä terveyttä. Heijastuksia vähentävien ominaisuuksiensa ansiosta linssit auttavat ehkäisemään silmien rasitusta, sillä ne vähentävät television, tietokoneen näytön ja älypuhelimen heijastuksia.

PAREMPI KESTÄVYYS

Crizal Easy UV vahvistaa linssejä ja suojaa niitä arjessa. Jos haluat parannettua naarmunkestävyysteknologiaa, harkitse Crizal Sapphire UV -linssejä.

1Perustuu liukumiskulmakriteereihin, kuluttajien parhaiten tuntemat linssibrändit (MSW-brändiseuranta vuonna 2018 17 eri maassa). 2Essilor Estimations – Ranska, Yhdysvallat, Intia – seuraavien perusteella: keskimääräinen puhdistuskertojen määrä viikossa, Pyyhkimiskertojen määrä, «wipe» vastaten yksisuuntaista puhdistusliikettä sekä silmälasien käyttöikä. 3Arviolta 20 sekuntia per pyyhkiminen.