Paranna kirkkautta

Crizal Prevencia

Suodattaa haitallista UV- ja sini-violettivaloa

Hyödyt

Naarmunkestävä

Takuulla selkeä näkö 2 vuoden ajan (2)

SINI-VIOLETTIVALON SUOJAUS

Suojaa silmiäsi haitalliselta siniviolettivalolta (1)

Hylkii pölyä

Hylkii pölyhiukkasia, jolloin linsseistä näkee selkeästi ja ne on helppo puhdistaa

Ei tahraannu

Hylkii ikäviä tahroja, jolloin näkö pysyy selkeänä ja linssi on helppo puhdistaa

UV-suoja

Suojaa silmiäsi UVA- ja UVB-säteiltä

Hylkii vettä

Linssisi pysyvät puhtaina eivätkä vesipisarat tartu niihin

Auttaa ajattelemaan tulevaisuutta

  • UV-suoja
  • Sini-violettivalosuojaus
  • Kirkkaat linssit
  • Helposti puhdistettavat linssit
  • Naarmunkestävä
  • Kestävät linssit

Valoa on kaikkialla

Valon näkyvät aallonpituudet ovat tärkeitä näkökyvyllemme ja hyvinvoinnillemme. Ne antavat meidän nähdä ja ne säätelevät vireystilaamme. Osa aallonpituuksista koostuu kuitenkin UV- ja sini-violettivalosta, joka voi aiheuttaa silmien ennenaikaista ikääntymistä(3). Crizal Prevencia suojaa haitalliselta valolta(4) ja ylläpitää yleisterveyttäsi.

Crizal Prevencia: Valoa on kaikkialla

Kestävät linssit

Linssisi kokevat päivittäin paljon. Kehosi rasvan aiheuttamia tahroja, vesipisaroita sekä mahdollisia naarmuja, jotka kaikki vaikuttavat linssien kirkkauteen sekä näköösi. Crizal Prevencia suojaa linssejäsi naarmuilta, vedeltä, tahroilta ja pölyiltä, jolloin ne ovat suojassa jokapäiväisiltä näköhaitoilta.

Crizal

Teknologia

 

Haitallisen valon suodatus

Crizal Prevencia suodattaa haitallista UV- ja sini-violettivaloa. Crizal Prevencia vähentää sini-violettivalolle altistumista ja auttaa siten verkkokalvon solujen selviytymistä(1). Se estää UV-säteitä pääsemästä linssin läpi sekä heijastumasta linssien takaosasta silmääsi, ja sen E-SPF arvo on 35 – kirkkaan linssin suurin mahdollinen E-SPF-indeksi ja paras UV-suoja(5).

Crizal Prevencia: Haitallisen valon suodatus

SITOUDUMME TESTAAMAAN HYÖTYJÄ

Suoritamme säännöllisiä käyttötestejä taataksemme tuotteidemme todistetut hyödyt.

14 185 ihmistä

on kokeillut ja arvioinut Essilor-linssejä oikeissa olosuhteissa

18 981 ihmistä

on kokeillut Essilorin silmälasilinssejä

312 tutkimuksessa

Kuluttajat ovat testanneet Essilor-linssejä 312 tutkimuksessa

(1) Crizal Prevencia estää 20 % haitallisesta sini-violettivalosta ja vähentää verkkokalvosolukon kuolemista 25 %. Sini-violettivalon määrä saattaa hieman vaihdella linssimateriaalin mukaisesti. Essilorin ja Pariisin näköinstituutin suorittamissa in vitro- kokeissa verkkokalvon pigmenttiepiteelejä altistettiin sini-violettivalolle olosuhteissa, jotka vastasivat 40-vuotiaan ihmissilmän altistumista auringonvalolle.

(2) Crizal-naarmutakuu – käyttöehdot ovat voimassa, kysy lisää optikoltasi.

(3) McCarty CA, Taylor HR. Katsaus epidemiologisesta tutkimuksesta, joka löytää yhteyden ultraviolettisäteilyn ja kaihin välillä. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31. Auringonvalo ja ikään liittyvän makulopatian 10-vuotinen ilmaantuvuus: Beaver Dam -silmätutkimus. Ark. Ophthalmol., 122, 750-757. Uusia löytöjä ja hoitoja verkkokalvon valomyrkytykseen, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue N°68, kevät 2013.

(4) Haitallinen valo = UV- ja sini-violettivalo

(5) F-SPF®-indeksi riippuu linssimateriaalista ja pinnoitteesta. E-SPF® on kansainvälinen linssin UV-kokonaissuojaa mittaava luokitus. Essilor International on kehittänyt E-SPF®-indeksin, ja riippumattomat asiantuntijat tukevat sitä. Vain linssin tehokkuus. E-SPF®-indeksi rajaa pois silmän suoran altistumisen, johon vaikuttavat ulkoiset tekijöistä (kuten käyttäjän ruumiinrakenne, kehysten muoto, käyttöasento). Crizal® Prevencia -linssien, joissa on Essilor Orma 1.5® luokitus on E-SPF® = 10.