Paranna kirkkautta

Crizal Sapphire HR

Läpinäkyvyyttä, joka kestää arkielämää.

Hyödyt

TÄYDELLINEN LÄPINÄKYVYYS

Vähentää näkyvän valon heijastuksia 360-asteisesti, jotta ne eivät häiritse näköäsi.

KESTÄVYYS

Naarmunkestävyys jokapäiväisessä käsittelyssä, esimerkiksi silmälasien pyyhkiminen ja pudottaminen.

HELPPO PUHDISTAA

Hylkii vettä ja pölyä sekä ehkäisee likaa linsseissä, jotta ne pysyvät yhtä kirkkaina kuin ne olivat ostohetkellä¹

UV-SUOJA

Tarjoaa kattavimman päivittäisen suojan UV-säteiden näkymättömiä ja usein peruuttamattomia vaaroja vastaan.

Uusin heijastuksenestopinnoitteiden innovaatiomme

Joka päivä silmäsi seuraavat arkesi hurjaa rytmiä ja auttavat sinua selvittämään, mistä elämässä on kyse. Päivittäiset haasteet voivat vaikuttaa silmälasikäyttäjien näön tarkkuuteen ja näkömukavuuteen.

Crizal® Sapphire™ HR on paras Crizal-pinnoite, joka takaa linssien läpinäkyvyyden, kestävyyden ja helppohoitoisuuden.

 

UUSIN HEIJASTUKSENESTOPINNOITTEIDEN INNOVAATIOMME

Joka päivä silmäsi seuraavat arkesi hurjaa rytmiä ja auttavat sinua selvittämään, mistä elämässä on kyse. Päivittäiset haasteet voivat vaikuttaa silmälasikäyttäjien näön tarkkuuteen ja näkömukavuuteen

Crizal® Sapphire™ HR on paras Crizal-pinnoite, joka takaa linssien läpinäkyvyyden, kestävyyden ja helppohoitoisuuden.

MITEN CRIZAL SAPPHIRE HR KESTÄÄ ÄÄRIMMÄISISSÄ TESTEISSÄ

Crizal clear lens

MONIOSAINEN CRIZAL LIFEPROOF -TESTI

Essilor on kehittänyt kattavan moniosaisen Crizal Lifeproof -testiprotokollan testausmenetelmiensä tueksi. Crizal® Sapphire™ HR -teknologian tehokkuutta on arvioitu kaikista näkökulmista:

  • Heijastamattoman pinnan tehokkuus: luokkansa paras läpinäkyvyys, jonka asiantuntijat ovat havainneet aistianalyysilla2.
  • Naarmunkestävyys: edellistä sukupolvea parempi naarmunkestävyys 12 kuukauden tosielämän käytön jälkeen3.
  • HHelppo puhdistaa: helppo puhdistaa perusteellisen likaantumisen ja 20 000 puhdistuskerran jälkeen4.

HEIJASTUSTEN VÄHENTÄMINEN

Riippumatta siitä, olemmeko kotona, töissä tai ostoksilla, kohtaamme useita eri valonlähteitä. Kaikista eri kulmista tuleva valo osuu linsseihin ja aiheuttaa heijastuksia. Nämä heijastukset voivat aiheuttaa epämukavuutta ja vaikuttaa arkeesi, sillä niiden vuoksi saatamme omaksua uudenlaisia käyttäytymistapoja – tietoisesti tai tiedostamatta. Pyrimme vähentämään heijastusten vaikutuksia näköön mukauttamalla pään asentoa, muuttamalla ryhtiä tai ottamalla silmälasit kokonaan pois. Crizal Sapphire HR vähentää heijastuksia riippumatta siitä, mistä suunnasta valo tulee. Kun heijastusten määrää vähennetään, näkösi on puhtaampi, värit ovat kirkkaampia ja linssi on entistä esteettisempi. Läpinäkyvyys ei ole koskaan ennen ollut näin näkyvää.(4)

KORKEIN MAHDOLLINEN KIRKKAAN LINSSIN UV-SUOJA

On todettu, että UV-säteilyllä voi olla kumulatiivinen vaikutus silmiin, mikä puolestaan voi vauhdittaa silmien ikääntymistä ja on riskitekijä kaihille.(5) Crizal Sapphire HR suodattaa UV-säteet ja estää niitä läpäisemästä linssin etuosaa tai heijastumasta linssin takaosasta silmään. Tämän ainutlaatuisen UV-suojan parannuksen ansiosta Crizal Sapphire HR -linssin E-SPF-arvo on 35 – tämä on korkein mahdollinen kirkkaiden linssien E-SPF-indeksiarvo optimaaliselle UV-suojalle.(6)

LINSSIEN PARANTAMINEN KAIKIN TAVOIN

Crizal Sapphire HR varmistaa, että silmälasien linssit kestävät ja hylkivät naarmuja, likaa, vesipisaroita ja pölyhiukkasia. Tämä tarkoittaa sitä, että linssisi ovat uskomattoman hyvin suojatut ja kirkkaat ja ne on helppo puhdistaa. Tästä on hyötyä arjessa.

Sitoudumme testaamaan hyötyjä.

Suoritamme säännöllisiä käyttötestejä taataksemme tuotteidemme todistetut hyödyt.

9/10

Yhdeksän kymmenestä käyttäjästä ovat erittäin tyytyväisiä

9/10

Yhdeksän kymmenestä aikovat ostaa Crizalin jatkossakin

x2

Käyttäjät ovat 2x tyytyväisempiä Crizaliin kuin muihin linssipinnoitteisiin

1Havaittu läpinäkyvyys perustuu laboratoriossa koulutetuille kuluttajille tehtyyn tutkimukseen – 2021 – riippumaton kolmas osapuoli – FR – (n=15 koulutettua kuluttajaa) – verrattuna kuluttajien parhaiten tuntemiin kilpaileviin linssibrändeihin (2019 ulkoinen brändiseuranta 11 eri maassa). 2Essilor® – tutkimus- ja tuotekehityksen kulutustesti – 2020 – n=35 silmälasien käyttäjää – 7hankaustason mittakaavalla (0–6), merkittävä Crizal® Sapphire™ HR:n ja aiemman sukupolven Crizalin® välinen ero tilastollisessa oppilastestissä. 3Ulkoinen laboratoriotesti – 2020 – verrattuna kuluttajien parhaiten tuntemiin kilpaileviin linssibrändeihin (2019 ulkoinen brändiseuranta 11 eri maassa).