Suojaa silmesi terveyttä

Crizal Sun XProtect

Paranna aurinkolasejasi kestävällä ja suojaavalla pinnoitteella

Hyödyt

Naarmuuntumaton

Taatusti terävä näkökyky ja kestävyys

Hylkii likaa

Häiritsevää likaa hylkivät ja helposti puhdistettavat linssit takaavat tarkan näkökyvyn

Vettähylkivä

Hylkii vesipisaroita ja pitää linssit kirkkaina

Tehokkaampi UV-suoja

Suojaa silmiä kirkkaalta auringonvalolta

UV-suoja

Suojaa silmiä UVA- ja UVB-säteiltä(1)

UV-säteilyltä suojaavat aurinkolasit

 • Tekevät linsseistä kestävät
 • Vähentävät heijastuksia
 • Parantavat näkömukavuutta
 • Helposti puhdistettavat linssit
 • UV-suoja jopa heijastuvilta UV-säteiltä

PAREMPI SUOJAUS + KESTÄVYYS

Yhdistä Xperio®-aurinkolinssit vahvuuksilla UUTEEN Crizal® Sun XProtect -pinnoitteeseen, jotta saavutat parhaan suojan UV-säteilyä sekä naarmuja ja likaa vastaan. Crizal Sun XProtect -linssipinnoite on suunniteltu varta vasten aurinkolaseille, ja se tarjoaa silmille ja aurinkolinsseille kattavan suojan.

MAKSIMAALINEN UV-SUOJA

Useimmat aurinkolasit, joissa on merkintä ”UV 100%” suojaavat silmiä UV-säteilyltä vain linssin etupinnalla. Jopa 50 % kaikesta UV-säteilystä kuitenkin heijastuu aurinkolinssien takaosasta silmään, mikä voi lisätä silmäsairauksien riskiä.(1)

nainen käyttää aurinkolaseja rannalla

Crizal Sun XProtect -pinnoite tarjoaa lisäsuojaa poistamalla myös linssin takapinnalta heijastuvan UV-valon ja näkyvän valon. Crizal Sun XProtect -pinnoitteella on korkein UV-suoja (E-SPF 50®), mikä tarkoittaa sitä, että silmäsi ovat vähintään 50 kertaa paremmin suojattuja kuin ne olisivat ilman linssiä.(2)

Tummasävyisten aurinkolinssien käyttäjän pupillit laajentuvat yleensä enemmän kuin kirkkaita linssejä käytettäessä, jolloin silmiin pääsee enemmän UV-valoa. Tavalliset aurinkolinssit eivät estä UV-säteilyn heijastuksia linssin takapinnalta, jolloin UV-säteily voi vahingoittaa silmiäsi.

AURINKOLINSSIEN PITÄMINEN UUDENVEROISINA PIDEMPÄÄN(3)

Crizal Sun XProtect -pinnoitteen uusi Ionic Shield -teknologia parantaa naarmunkestävyyttä ja likaahylkivyyttä, jotta aurinkolinssit kestävät pidempään. Riippumatta siitä, kohdistuuko aurinkolaseihin haitallisia elementtejä tai käytetäänkö niitä ollenkaan, aurinkolinssien täytyy päivittäin kestää erilaisia tekijöitä, kuten ulkona olevaa hiekkaa, soraa ja oksia, putoamista urheilun aikana, säännöllistä käsittelyä tai vääränlaista säilytystä.

Ionic Shield -teknologia suojaa aurinkolinssejä vahvistamalla etupintaa niin, että vahingot

eivät pilaa linssejä – näin ne pysyvät hyvännäköisinä ja auttavat sinua näkemään

mies puhdistaa aurinkolaseja

HUIPPUTASON NAARMUNKESTÄVYYS JA LIANHYLKIVYYS(4)

 

Kun lisäät aurinkolaseihin Crizal® Sun XProtect -pinnoitteen, aurinkolasien suojaus täyttää korkeat odotukset – silloinkin, kun et käytä niitä – jotta voit keskittyä päivästä nauttimiseen aurinkolaseista huolehtimisen sijaan.

 • UUTTA: Yli kaksi kertaa Crizal® Sun UV -linssiä parempi naarmunkestävyys(5)
 • UUTTA: Yli kaksi kertaa Crizal® Sun UV -linssiä parempi likaahylkivyys(6)
 • Verraton suoja pölyä ja vettä vastaan(7)
 • Kaksipuolinen suoja heijastuksia ja UV-säteilyä vastaan(8)

Kattava suoja naarmuja, likaa, UV-säteilyä ja heijastuksia vastaan.(9)

TYYLI JA SAATAVUUS

 • Crizal® Sun XProtect -pinnoitteen hienovarainen kultainen sävy takaa, että Xperio®-aurinkolinsseissä on huipputason suoja
  naarmuja ja likaa vastaan
 • Saatavilla polarisoiduilla ja värillisillä Xperio®-aurinkolasilinsseillä
 • Sopii kaikille silmälasiresepteille(10)
Green Frames

NÄÖN SUOJAAMINEN ULKONA

Sekä näkyvä valo että UV-valo heijastavat helposti linssiesi takapinnalta silmiisi. Tämä voi aiheuttaa epämukavuutta ja kasvattaa UV-säteilylle altistumisesta johtuvia riskejä. Crizal Sun UV poistaa heijastuvan valon linssin etu- ja takapuolelta. Tämä suojaa silmiäsi sekä heijastuksilta että UV-valolta, minkä ansiosta voit nauttia ulkoilmasta tietäen, että silmilläsi on tehokas suoja. Riippumatta siitä, oletko lomalla tai takapihallasi, UV-säteilyltä suojaavat aurinkolasit ovat täydellinen ratkaisu kirkkaasta valosta johtuvien häiriötekijöiden ja epämukavuuden vähentämiseen.

Nainen lukee kirjaa altaalla

PUHTAAT LINSSIT TERÄVÖITTÄVÄT NÄKÖÄ

Kun käytät aurinkolaseja, esimerkiksi aurinkovoide, hiki ja kehosi luonnolliset öljyt vaikeuttavat linssien pysymistä puhtaana. Kaikki näistä voivat aiheuttaa linsseihin tahroja sekä vaikuttaa näön tarkkuuteen. Aurinkolasien Crizal XProtect -pinnoite hylkii likaa öljyä hylkivän teknologian avulla. Pidä linssit kirkkaina pidempään ja helpota niiden puhdistusta, jotta et menetä mahdollisuutta ottaa täydellisiä lomakuvia!

Perhe leikkii rannalla

Hanki Crizal XProtect -pinnoitteella varustetut linssit kumppanioptikoltamme

Löydä optikko

 

(1) E-SPF®-indeksi riippuu linssin materiaalista ja pinnoitteesta. E-SPF® on kansainvälinen linssin UV-suojaominaisuutta mittaava indeksi. E-SPF® on Essilor Internationalin kehittämä ja kolmannen osapuolen asiantuntijoiden vahvistama. Vain linssin suorituskyky. E-SPF®-indeksi ei huomioi silmän suoraa altistumista, joka johtuu ulkoisista tekijöistä (käyttäjän ruumiinrakenne, kehyksen muoto, käyttöasento). E-SPF® = 35 Crizal® Sun XProtect -linsseille, joissa on Essilor Orma 1.5®.