Suojaa silmiäsi

Crizal Sun XProtect

Optimoi aurinkolasit ja suojaa sekä silmiäsi että linssejä.

Hyödyt

Naarmuuntumaton

Taatusti terävä näkökyky ja kestävyys

Hylkii likaa

Häiritsevää likaa hylkivät ja helposti puhdistettavat linssit takaavat tarkan näkökyvyn

Vettähylkivä

Hylkii vesipisaroita ja pitää linssit kirkkaina

Tehokkaampi UV-suoja

Suojaa silmiä kirkkaalta auringonvalolta

UV-suoja

Suojaa silmiä UVA- ja UVB-säteiltä(1)

Aurinkolasit, jotka sopivat elämäntyyliisi

  • Tehokas UV-suoja
  • Naarmuuntumaton
  • Likaa hylkivä
  • Täydelliset aurinkolinssit menevälle ihmiselle

Suojaa silmiäsi ulkona

Sekä näkyvä valo että UV-valo voi heijastua helposti takaisin linssien pinnalta suoraan silmiisi. Se voi tuntua epämiellyttävältä ja lisätä liialliselle UV-säteilylle altistumisen riskiä. Crizal Sun UV eliminoi linssin taka- ja etupuolelta heijastuvan UV-valon. Ne suojaavat silmiäsi sekä häikäisyltä että UV-valolta, jotta voit nauttia aurinkoisesta päivästä tietäen, että silmäsi on suojattu kunnolla. Olit sitten rantalomalla tai omassa puutarhassa, UV-säteilyltä suojaavat aurinkolasit ovat täydellinen ratkaisu häiritsevän ja epämiellyttävän kirkkaissa valo-olosuhteissa.

Puhtaat linssit takaavat terävän näkökyvyn

Aurinkolaseja käytettäessä linssit usein tahraantuvat helposti esimerkiksi aurinkovoiteesta, hiestä ja ihon omasta rasvasta. Ne tekevät linssit sameiksi ja vaikuttavat näkökyvyn tarkkuuteen. Crizal Sun UV -linssin pinnoite hylkii tahroja ja likaa siinä käytetyn oleofobisen teknologian ansiosta. Linssisi pysyvät puhtaina pidempään ja ne on helpompi puhdistaa, joten et enää missaa lomakuvatilannetta likaisten linssien takia.

Hyvä näkökyky auringossa

Jos tarvitset näönkorjausta nähdäksesi terävästi sisällä, tarvitset sitä myös ulkona auringossa. Oma optikkosi voi esitellä sinulle erityyppisiä aurinkolasilinssejä, kuten tummuvia, sävytettyjä ja peililinssejä, ja pääset itse tutustumaan niiden hyötyihin ja testaamaan eri värejä. Yhdistä Crizal Sun XProtect vahvuuksilla varustettuihin Essilorin huippulinsseihin, kuten Eyezen- tai Varilux-linsseihin.

Hanki Crizal XProtect -pinnoitteella varustetut linssit kumppanioptikoltamme

Löydä optikko

 

(1) E-SPF®-indeksi riippuu linssin materiaalista ja pinnoitteesta. E-SPF® on kansainvälinen linssin UV-suojaominaisuutta mittaava indeksi. E-SPF® on Essilor Internationalin kehittämä ja kolmannen osapuolen asiantuntijoiden vahvistama. Vain linssin suorituskyky. E-SPF®-indeksi ei huomioi silmän suoraa altistumista, joka johtuu ulkoisista tekijöistä (käyttäjän ruumiinrakenne, kehyksen muoto, käyttöasento). E-SPF® = 35 Crizal® Sun XProtect -linsseille, joissa on Essilor Orma 1.5®.