Korjaa näköäsi

Eyezen Kids

6–12-vuotiaille optimoidut yksiteholinssit. Suunniteltu lasten tavalla katsella maailmaa.

Hyödyt

RENTOUTTAA JA SUOJAA

Rentouttaa ja suojaa lasten silmiä myös digitaalisia näyttöjä katsellessa.

OPTIMAALINEN NÄKÖKYKY

Optimaalinen näkökyky kaikkiin suuntiin katsottaessa.

MIELLYTTÄVÄMPI KÄYTTÄÄ

Miellyttävämpi käyttää kaikissa päivittäisissä tilanteissa.

Miksi Eyezen® kids?

Näkökyvyllä on valtava merkitys lapsenkasvulle ja kehitykselle.

Vanhempien on tärkeää huolehtia kasvavan lapsen näkökyvystä ja kehittyvien silmien terveydestä erityisesti kouluvuosina. Ja se voi olla hankalaa maailmassa, jossa digitaaliset laitteet ovat kaikkialla.

 

Jatkuvasti muuttuvat tottumukset ja elämäntavat

Älypuhelimetkannettavat tietokoneettabletit... Lapset käyttävät aina vain enemmän ja enemmän erilaisia digitaalisia laitteita sekä kotona että koulussa. Nykyään opettajat käyttävät älytauluja ja vuorovaikutteisia valkotauluja, ja lasten odotetaan usein käyttävän tietokonetta kotitehtävien tekemiseen.

Lisäksi koronaviruspandemia on lisännyt elektronisten laitteiden käyttöä, kun ulkoilu on korvautunut lisääntyneellä ruutuajalla ja virtuaalisesta etäopetuksesta on tullut todellisuutta monissa kouluissa ympäri maailman.

➔ Löydä optikko
Child wearing glasses working on laptop

 

Oikeanlaisten linssien löytäminen

Niiden lasten silmille, joilla on likinäköisyyttäkaukotaitteisuutta tai hajataitteisuutta, lisääntynyt ruutuaika voi olla erityisen haitallista. Huono näkökyky voi heikentää elämänlaatua ja aiheuttaa oppimisvaikeuksia, mikä puolestaan voi saada lapset alisuoriutumaan. 

Mutta oikea linssiratkaisu, joka on mukautettu lasten erityistarpeiden ja nykyaikaisen elämäntavan vaatimusten mukaan, antaa lapsille mahdollisuuden oppia uutta joka ikinen päivä ja toteuttaa potentiaaliaan täysillä nauttien samalla lapsuuden taianomaisesta ajasta.

➔ Löydä optikko
Young boy wearing blue glasses

 

Suunniteltu nuorille silmälasien käyttäjille

Uudet Eyezen® Kids -linssit on suunniteltu nuorille, 6–12-vuotiaille silmälasien käyttäjille. Ne ovat tosielämän olosuhteissa testattu all-in-one-ratkaisu, joka parantaa lasten näkömukavuutta ja suojaa silmiä*.

 

EYEZEN KIDS: PARAS LINSSI LAPSILLE*

Miksi lapset tarvitset erilaiset yksiteholinssit?

Lasten näkötarpeet ovat erilaiset kuin aikuisten. Heidän näköjärjestelmänsä ei ole vielä kehittynyt valmiiksi. Lapsilla on tapana liikuttaa silmiään paljon ja katsella maailmaa alhaalta ylöspäin, mikä tarkoittaa, että he käyttävät suurempaa osaa linssin pinta-alasta kuin aikuiset. 

He tarvitset linssit, joka on mukautettu heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa, tottumuksiinsa, kasvonpiirteisiinsä ja päivittäisiin aktiviteetteihinsa – ruutuaika mukaan lukien. Aikuisille suunnitellut tavalliset yksiteholinssit eivät ole sopivin ratkaisu. 

➔ Löydä optikko

Young girl wearing Eyezen Kids glasses

 

LASTEN KOLME ERITYISPIIRRETTÄ

1. PÄÄN JA KASVOJEN MORFOLOGIA
  • Lasten kasvonpiirteet ovat erilaiset kuin aikuisten. Eyezen® Kids -linsseissä lasten erityinen morfologia on huomioita suunnittelemalla linssi, joka sopii lapsille tyypillisiin kasvonpiirteisiin.
2. KATSOMISETÄISYYS
  • Lasten käsivarret ovat lyhyemmät, joten he katsovat esineitä lyhyemmältä etäisyydeltä kuin aikuiset. Koko linssi on optimoitu siten, että esineitä voi katsella eri etäisyyksiltä, mikä tekee kaikista päivittäisistä aktiviteeteista helpompia.
3. KATSEEN SUUNTA
  • Linssin näköalue on 60 % laajempi tavallisiin yksiteholinsseihin verrattuna, mikä parantaa näöntarkkuutta.
Diagram showing the technology in Eyezen kids lenses

 

LISÄVINKKEJÄ LASTEN SILMIEN TERVEYDESTÄ HUOLEHTIMISEEN

Eyezen kids lens benefits diagram

 

Jos haluat lisätietoja Eyezen® Kids-linsseistä, ota yhteys omaa optikkoosi. Löydät lähimmän Essilor-kumppanioptikon Essilorin optikkohausta.

Löydä optikkoliike läheltä kotiasi