Suojaa silmesi terveyttä

Transitions® Signature® GEN 8™

Erinomainen päivittäiseen käyttöön sopiva linssi, jonka tummuus muuttuu valon mukaisesti

Hyödyt

Suoja sini-violettia valoa vastaan

Suojaa silmiäsi haitalliselta sini-violettivalolta

Parantaa näkömukavuutta

Linssit tummuvat täydellisesti minkä tahansa valaistuksen mukaisesti.

UV-suoja

Suojaa silmiäsi UVA- ja UVB-säteiltä

Vaivattomat linssit

- Suojaa silmiäsi haitalliselta valolta(1)

- Nopein ja parhaiten reagoiva teknologia

- Mukautuvat valaistuksen muutoksiin

- Optimaalinen määrä valoa pääsee silmiisi

- Luontaista näkemistä

- Miellyttävää näkemistä

 

Älyvaloteknologia

Yhdistä korjaavat linssisi ja älyvaloteknologia, joka suojaa silmiäsi kätevästi sisällä ja ulkona. Transitions Signature on nopein ja reagoivin teknologia, joka mukautuu jatkuvasti ympäristösi valaistukseen. Altistuessaan luonnonvalolle Transitions Signaturen Chromea7-teknologian miljoonat fototrooppiset molekyylit järjestäytyvät niin, että silmiisi kantautuu aina optimaalinen määrä valoa asti riippumatta siitä, oletko kirkkaassa auringonvalossa vai onko sää pilvinen.

Mies, jolla on harmaat Transitions Signature -linssit

 

Sitoudumme testaamaan hyötyjä.

Suoritamme säännöllisiä käyttötestejä taataksemme tuotteidemme todistetut hyödyt.

#1

Silmälääkärien eniten suosittelema fototrooppinen linssimerkki

88%

88 % käyttäjistä ovat tyytyväisiä Transitions-linsseihinsä

Löydä muita samanlaisia tuotteita

Korjaa näköäsi

Eyezen

Yksiteholissit. Uuden sukupolven yksiteholinssit, jotka vastaavat tämän päivän tarpeisiin. Linssit poistavat tai vähentävät silmien rasitusta joka päivä, myös digitaalisia laitteita käyttäessä.

Lue lisää

Korjaa näköäsi

Varilux X series

Ensimmäiset Varilux-linssit, jotka vähentävät huomattavasti tarvetta liikuttaa päätä. Varilux X Series -moniteholinssit antavat verrattoman terävän, jatkuvan ja sulavan näkökokemuksen kaikilla näköalueilla, joten näet lähelle, kauas ja kaikelle siltä väliltä.

Lue lisää

Paranna kirkkautta

Crizal Sapphire HR

Vähentää heijastuksia ympärilläsi ja tarjoaa samalla kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Tämän ansiosta läpinäkyvyys kestää arkielämää.

Lue lisää

(1) Haitallinen valo = UV- ja sini-violettivalo (2)McCarty CA, Taylor HR. **** McCarty CA, Taylor HR. Katsaus epidemiologisesta tutkimuksesta, joka todentaa yhteyden ultraviolettisäteilyn ja kaihin välillä. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31. Auringonvalo ja ikään liittyvän makulopatian 10-vuotinen ilmaantuvuus: Beaver Dam -silmätutkimus. Ark. Ophthalmol., 122, 750 - 757. Uusia löytöjä ja hoitoja verkkokalvon valomyrkytykseen, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue N°68, kevät 2013.

*88 % käyttäjistä ovat tyytyväisiä Transitions-linsseihinsä. Lähde: Essilorin tuotemerkkien kuluttajaseuranta (MSW - ARS 2017)

** Transitions-linssit ovat silmänhoidon ammattilaisten eniten suosittelema fototrooppinen linssimalli. Transitions-tuotemerkin silmänhoidon ammattilaisten seuranta (MSW-ARS, 2016: Brasilia, Kanada, Kolumbia, Ranska, Saksa, Italia, Mexico, Espanja, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat)