Suojaa silmiäsi

Transitions XTRActive

Parhain näkömukavuus sisällä, ulkona ja jopa autossa

Hyödyt

Suoja sini-violettia valoa vastaan

Suojaa silmiäsi haitalliselta sini-violettivalolta

Parantaa näkömukavuutta

Linssit tummuvat täydellisesti minkä tahansa valaistuksen mukaisesti.

UV-suoja

Suojaa silmiäsi UVA- ja UVB-säteiltä

Tehokkaasti tummuvat linssit

- Suojaa sini-violettia valoa vastaan(1)
- Muuttuvat aktivoituessaan todella tummiksi
- Mukautuvat valaistuksen muutoksiin
- Tummuvat myös autossa
- Vähentää häikäisyä
- Miellyttävää näkemistä
- Saatavilla 3 näyttävässä värissä

VALITSE VÄRISI

Yhdistä kehyksesi yhteen kolmesta Transitions XTRActive -väristä. Jokainen väri tarjoaa erilaisia näköhyötyjä. Värivaihtoehdot: ruskea, grafiitinvihreä ja harmaa.

JOKAPÄIVÄINEN SILMIEN HOITO

Valo on tärkeää näkökyvyllemme ja hyvinvoinnillemme. Osa silmiin osuvista valon aallonpituuksista voi kuitenkin lisätä tautien, kuten kaihin ja AMD:n riskiä(2). Transitions-teknologia torjuu 100 % UVA- ja UVB-valonsäteistä ja suodattaa sekä sisätilojen valonlähteistä että ulkona auringosta tulevan haitallisen sini-violettivalon. Uudet Transitions-linssisi parantavat silmiesi yleisterveyttä.

Sitoudumme testaamaan hyötyjä.

Suoritamme säännöllisiä käyttötestejä taataksemme tuotteidemme todistetut hyödyt.

88%

88 % käyttäjistä ovat tyytyväisiä Transitions-linsseihinsä

#1

Silmälääkärien eniten suosittelema fototrooppinen linssimerkki

Löydä muita samanlaisia tuotteita

Korjaa näköäsi

Varilux X series

Ensimmäiset Varilux-linssit, jotka vähentävät huomattavasti tarvetta liikuttaa päätä. Varilux X Series -moniteholinssit antavat verrattoman terävän, jatkuvan ja sulavan näkökokemuksen kaikilla näköalueilla, joten näet lähelle, kauas ja kaikelle siltä väliltä.

Lue lisää

Korjaa näköäsi

Eyezen

Yksiteholissit. Uuden sukupolven yksiteholinssit, jotka vastaavat tämän päivän tarpeisiin. Linssit poistavat tai vähentävät silmien rasitusta joka päivä, myös digitaalisia laitteita käyttäessä.

Lue lisää

Korosta kirkkautta

Crizal Sapphire+

Tämä monipuolinen pinnoite vähentää heijastumia kaikista kulmista, kirkastaa näköä ja parantaa linssin ulkonäköä.

Lue lisää

(1) Haitallinen valo = UV- ja sini-violettivalo (2)McCarty CA, Taylor HR. **** McCarty CA, Taylor HR. Katsaus epidemiologisesta tutkimuksesta, joka todentaa yhteyden ultraviolettisäteilyn ja kaihin välillä. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31. Auringonvalo ja ikään liittyvän makulopatian 10-vuotinen ilmaantuvuus: Beaver Dam -silmätutkimus. Ark. Ophthalmol., 122, 750 - 757. Uusia löytöjä ja hoitoja verkkokalvon valomyrkytykseen, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue N°68, kevät 2013. *88 % käyttäjistä ovat tyytyväisiä Transitions-linsseihinsä. Lähde: Essilorin tuotemerkkien kuluttajaseuranta (MSW - ARS 2017)** Transitions-linssit ovat silmänhoidon ammattilaisten eniten suosittelema fototrooppinen linssimalli. Transitions-tuotemerkin silmänhoidon ammattilaisten seuranta (MSW-ARS, 2016: Brasilia, Kanada, Kolumbia, Ranska, Saksa, Italia, Mexico, Espanja, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat)