Suojaa silmesi terveyttä

Transitions XTRActive New Generation

Erinomainen näkömukavuus sisällä, ulkona ja jopa autossa

Hyödyt

VÄHEMMÄN HEIJASTUKSIA

Auringossa tummuvat linssit parantavat näkömukavuutta

UV-suoja

Suojaa silmiäsi UVA- ja UVB-säteiltä

AKTIVOITUMINEN AUTOSSA

Linssit aktivoituvat auringonvalossa jopa autossa ollessasi

PAREMPI NÄKÖMUKAVUUS SISÄLLÄ

Sisällä hienovarainen sävy, joka pehmentää nykyaikaista valaistusta

VALOSSA TUMMUVA

Linsseissä on hienovarainen sävy sisällä ja tummempi sävy ulkona auringossa

TEHOSTETTU VÄRIEN HAVAITSEMINEN

Mahdollistaa optimaalisen näkemisen

SUOJA SINISELTÄ VALOLTA

Suojaa silmiä haitalliselta siniseltä valolta

Hyvin tummaksi tummuvat linssit

  • Suojaavat silmiä haitalliselta valolta(1)
  • Tummuvat hyvin tummiksi aktivoituessaan täysin
  • Sopeutuvat muuttuviin valo-olosuhteisiin
  • Tummuvat hyvin tummiksi aktivoituessaan täysin
  • Aktivoituvat jopa autossa
  • Vähentävät heijastuksia
  • Hyvä näkömukavuus
  • Saatavilla 3:ssa ikonisessa värissä

OVATKO TRANSITIONS XTRACTIVE NEW GENERATION -LINSSIT OIKEA RATKAISU SINULLE?

Jos olet herkkä valolle tai olet usein kirkkaassa valossa, Transitions® XTRActive® New Generation -linssit ovat erinomainen ratkaisu sinulle. Transitions XTRActive New Generation -linssit ovat tummimmat tummuvat linssimme. Silmälasien käyttäjät ovat testanneet niitä arjessaan erilaisissa valo-olosuhteissa ja ovat olleet erittäin tyytyväisiä niihin.(3)

VALITSE VÄRISI

Yhdistä kehyksesi yhteen kolmesta Transitions XTRActive New Generation -linssien väreistä. Jokainen väri tarjoaa erilaiset hyödyt värien havaitsemiselle. Saatavilla väreissä Brown, Graphite Green ja Grey.

Brown XT
GRAPHITE-GREEN-XT-FANNED-OUT
GREY-XT-FANNED-OUT

NOPEAMPI PALAUTUMINEN KIRKKAAKSI

Transitions XTRActive New Generation -linssit palautuvat tummasta sävystä takaisin kirkkaaksi entistäkin nopeammin – vaaleneminen on 35 % edellistä sukupolvea nopeampaa(9).

NÄKÖMUKAVUUS AJON AIKANA

Tavalliset tummuvat linssit aktivoituvat UV-valossa. Nykyaikaiset tuulilasit estävät UV-valoa. Transitions XTRActive -linssit tummuvat auton tuulilasin takana ainutlaatuisen teknologiansa takia, joka reagoi sekä näkyvään valoon että UV-valoon sekä suojaa silmiä heijastuksilta ja auringonvalolta autoilun aikana.

ERITTÄIN TUMMAT LINSSIT ULKONA

Transitions XTRActive New Generation -linssit ovat erittäin tummat ulkona, ennen kaikkea korkeissa lämpötiloissa. Ne ovat myös ainoat tummuvat linssit, jotka saavuttavat korkeissa lämpötiloissa luokan 3 tummuustason – tämä on sama taso kuin yleisimmissä aurinkolaseissa(7). Transitions XTRActive New Generation -linssit ovat tummimmat autossa tummuvat linssit, mikä auttaa suojaamaan silmiä kirkkaalta auringonvalolta ajon aikana(8).

JOKAPÄIVÄINEN SILMISTÄ HUOLEHTIMINEN

Valo on näkemiselle ja yleiselle hyvinvoinnille elintärkeää. Osa silmiin pääsevästä valokirjosta voi osaltaan edistää silmäsairauksia, kuten kaihi tai silmänpohjan ikärappeuma eli AMD(2). Transitions-teknologia estää 100 % UVA- ja UVB-säteilystä sekä suodattaa haitallisen sinisen valon nykyaikaisista valonlähteistä sisällä ja auringonvalosta ulkona. Uudet Transitions-linssit auttavat edistämään yleistä silmäterveyttä.

TRANSITIONS XTRACTIVE XTRACTIVE NEW GENERATION -LINSSIEN SUOJA SINISELTÄ VALOLTA

Uuden sukupolven Transitions XTRActive New Generation -linssit tarjoavat parhaan mahdollisen suojan siniseltä valolta sisätiloissa(4) ja estävät jopa 90 % haitallisesta sinisestä valosta ulkona(5). Ne ovat auringonvalossa erittäin tummat ja suojaavat silmiäsi haitalliselta siniseltä valolta kaikissa valo-olosuhteissa(6). Kaikki Transitions®-linssit, mukaan lukien Transitions XTRActive New Generation -linssit, estävät 100 % UVA- ja UVB-säteistä sekä suojaavat silmiä auringosta peräisin olevien ultraviolettisäteiden haitallisilta vaikutuksilta.

SÄVYN HÄIVÄHDYS

Transitions XTRActive New Generation -linssit ovat sisällä lähes kirkkaat, häivähdyksellä suojaavaa sävyä; ne on suunniteltu suojaamaan silmiä kirkkailta sisävaloilta ja haitalliselta siniseltä valolta (5)

OLEMME SITOUTUNEITA HYÖTYJEN TESTAAMISEEN

Järjestämme säännöllisesti käyttötestejä, jotta voimme todistaa tuotteiden tehokkuuden

88%

88 % käyttäjistä ovat tyytyväisiä Transitions-linsseihinsä

#1

Silmälääkärien eniten suosittelema fototrooppinen linssimerkki

Löydä muita samanlaisia tuotteita

Korjaa näköäsi

Varilux X series

Ensimmäiset Varilux-linssit, jotka vähentävät huomattavasti tarvetta liikuttaa päätä. Varilux X Series -moniteholinssit antavat verrattoman terävän, jatkuvan ja sulavan näkökokemuksen kaikilla näköalueilla, joten näet lähelle, kauas ja kaikelle siltä väliltä.

Lue lisää

Korjaa näköäsi

Eyezen

Yksiteholissit. Uuden sukupolven yksiteholinssit, jotka vastaavat tämän päivän tarpeisiin. Linssit poistavat tai vähentävät silmien rasitusta joka päivä, myös digitaalisia laitteita käyttäessä.

Lue lisää

Paranna kirkkautta

Crizal Sapphire HR

Vähentää heijastuksia ympärilläsi ja tarjoaa samalla kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Tämän ansiosta läpinäkyvyys kestää arkielämää.

Lue lisää

(1) Haitallinen valo = UV- ja sini-violettivalo (2)McCarty CA, Taylor HR. **** McCarty CA, Taylor HR. Katsaus epidemiologisesta tutkimuksesta, joka todentaa yhteyden ultraviolettisäteilyn ja kaihin välillä. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31. Auringonvalo ja ikään liittyvän makulopatian 10-vuotinen ilmaantuvuus: Beaver Dam -silmätutkimus. Ark. Ophthalmol., 122, 750 - 757. Uusia löytöjä ja hoitoja verkkokalvon valomyrkytykseen, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue N°68, kevät 2013. *88 % käyttäjistä ovat tyytyväisiä Transitions-linsseihinsä. Lähde: Essilorin tuotemerkkien kuluttajaseuranta (MSW - ARS 2017)** Transitions-linssit ovat silmänhoidon ammattilaisten eniten suosittelema fototrooppinen linssimalli. Transitions-tuotemerkin silmänhoidon ammattilaisten seuranta (MSW-ARS, 2016: Brasilia, Kanada, Kolumbia, Ranska, Saksa, Italia, Mexico, Espanja, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat)