Korjaa näköäsi

Varilux X series

Paras yleismoniteholinssimme

Hyödyt

Luonnollinen näkö

Koe olosi turvalliseksi, kun käytät silmälaseja

Mukavat monitehot

Totu nopeasti uusiin silmälaseihin

Erittäin laaja lukualue

Näe selkeämmin läheltä

Tarkenna helposti ja vaivattomasti

Saumattomat siirtymät näköalueelta toiselle

Näe vapaasti

 

Oplev total visuel frihed

 

 

Näe tarkasti lähietäisyydelle

Perusmonitehoilla käyttäjän on usein liikutettava päätään, kun hän katsoo eri etäisyyksille. Varilux X Series -moniteholinsseillä päätä ei juuri tarvitse liikuttaa nähdäkseen tarkasti eikä tarvitse enää hakea yhtä toimivaa asentoa.  Varilux X Series -linsseillä katseen siirtäminen on vaivatonta ja näet laajat alueet miellyttävästi riippumatta siitä, minkä linssin osan läpi katsot.

Nainen katselee läppäriä ja älypuhelinta

Elämäntapaasi sopivat linssit

Varilux X Series -linsseillä näet lähelle, kauas ja kaikkialle siltä väliltä selkeästi ja saumattomasti. Paras Varilux-moniteholinssi terävään ja sulavaan näkemiseen kaikile etäisyyksille. Koe uusi näkemisen vapaus kädenmitan ulottuvuudella.

Nainen ajaa ralliautoa

Teknologia

Varilux X Series yhdistää kolme käänteentekevää teknologiaa: Xtend, Nanoptix ja Synchroneyes.

 

Xtend-teknologia

Vähentää huomattavasti pään liikuttelun tarvetta, näkeminen on tarkkaa eri etäisyyksille. Xtend-teknologia optimoi linssien lähikatselualueen, jolloin kaiken tärkeän voi nähdä 40 - 70 cm etäisyydeltä yhdellä vilkaisulla. Älypuhelimesi, pöytäsi, kirjasi, lapsesi, lapsenlapsesi ja kaikki muut elämäsi tärkeät asiat.

Varilux Xtend -teknologia

Nanoptix-teknologia

Ei tasapainottomuuden tuntua liikkuessa, ja käyttö on miellyttävää alusta alkaen. Nanoptix-teknologia häivyttää vääristymät, jolloin moniteholinssien käyttö on entistä helpompaa. Et halua ottaa niitä pois päästäsi.

Varilux Nanoptix -teknologia

Synchroneyes-teknologia

Mahdollisimman suuri näköalue, josta voi nähdä kaiken tärkeän. Synchroneyes-teknologian avulla linssit toimivat yhdessä - juuri niin kuin silmäsikin - ja luovat saumattoman kuvan. Kaikki yksityiskohdat pysyvät kirkkaina reunalta reunalle, vaikka ne eivät olisi aivan silmiesi edessä.

Varilux Synchroneyes -teknologia

 

Juuri sinulle sopivien linssien valmistaminen

Silmälasiresepti on vasta ensimmäinen askel! Varilux X Series -linsseihin voi lisätä jopa seitsemän tarvitsemaasi ominaisuutta, joissa huomioidaan:

- Kuinka katselet lähelle

- Silmäsi fysiologinen muoto

- Johtava silmäsi

- Ja jopa haluamasi kehykset

Tämä on mahdollista Essilorin itse kehittämän mittausmenetelmän ansiosta.

Sitoudumme testaamaan hyötyjä

Suoritamme säännöllisiä käyttötestejä todentaaksemme hyödyt

86 %

käyttäjistä suosivat Varilux X Series -linssejä

Jopa 91 %

käyttäjistä ovat erittäin tyytyväisiä näön laatuun kaikilla etäisyyksillä

2 742

käyttäjää kaikkialla maailmassa ovat testanneet Varilux X Series -linssejä oikeassa elämässä

Löydä muita samanlaisia tuotteita

Suojaa silmiäsi

Eye Protect System

Eye Protect System suojaa silmiäsi haitalliselta UV- ja sini-violetilta valolta joka päivä sekä sisällä että ulkona.

Lue lisää

Korosta kirkkautta

Crizal Sapphire HR

Vähentää heijastuksia ympärilläsi ja tarjoaa samalla kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Tämän ansiosta läpinäkyvyys kestää arkielämää.

Lue lisää

(1) Leid J ,Lanthony P, Roth A, Vienot F, 2001, Dyschromatopsies, Bulletin des sociétés d’Ophtalmologie de France, vuosikertomus. *86% käyttäjistä suosii Varilux X Series -linssejä Varilux S Series -linsseihin verrattuna - yksittäistutkimus - Eurosyn - Ranska (n=42). Valinnan tehneistä käyttäjistä (n=28/42). **Jopa 91 % käyttäjistä ovat erittäin tyytyväisiä näön laatuun kaikilla etäisyyksillä - kansainvälinen monikeskustutkimus (n=66). Käyttäjät arvioivat näön dynaamisuuden ja kokonaiskokemuksen 10 pisteen skaalalla ”ei yhtään selkeästä” ”hyvin selkeään”. Väli 7 - 10 tarkoittaa hyvää näön laatua. Käyttäjät arvioivat kauko-, väli- ja lähinäön samalla skaalalla sekä 10 pisteen skaalalla ”hyvin kapeasta” ”hyvin leveään”. Näön laatu on hyvä, kun keskimääräisen tarkkuuden ja leveyden arvo on 7 - 10.