Xperio Aurinkolasilinssit

Tummennus, polarointiteknologia ja peilipinta suojaa silmiäsi haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä, kirkkaalta auringonvalolta ja häikäisyltä. Silmäsi ja näkösi ovat suojassa aina kun käytät aurinkolasejamme. Suuri valikoimamme tummennettuja, polaroituja ja peilivärejä antaa sinun luoda parhaimmat aurinkolinssit vahvuuksillesi, jolloin ne sopivat joka kehykseen ja tyyliin. Näe hyvin ja näytä hyvältä auringossa.

Xperio Polarized

Xperio Polarized -aurinkolinssit antavat parhaan näkömukavuuden ja suurimman suojan häikäisyä ja UV-valoa vastaan. Pysy valppaana tiellä tai häikäise ulkonäölläsi rannalla. Saatavilla useita eri värejä ja peilipintoja.

Xperio Tinted

Sävytetyt aurinkolasilinssit, jotka ehkäisevät häikäisyä ja toistavat värit luonnollisesti. Saatavilla voimakkuuksilla tai ilman. Valitse omaan tyyliisi ja lempikehyksiisi sopiva aurinkolasilinssi. Saatavilla useissa väreissä kokonaan tai osittain sävytettynä.

Xperio Mirror

Lisää muodikasta ja urheilullista ilmettä aurinkolaseihisi. Saatavilla kahdeksassa eri värissä, joista voit valita omaan tyyliisi ja kehyksiisi sopivimman.