Mies istuu nojatuolissa ja pitelee Varilux-silmälaseja

Ajankohtaiset tarjoukset

Kun hankit kaksi paria Varilux-linssejä, voit hyödyntää erikoistarjouksen kampanjassa mukana olevilta optikoilta. Valitse erityyliset kehykset tai työhön tai ajamiseen optimoidut lasit. Varilux-linssejä on saatavilla kirkkaina, valoon reagoivalla Transitions-teknologialla ja vahvuuksilla varustettuina Xperio-aurinkolasilinsseinä. Löydät lähimmän kampanjaoptikon optikkohakumme avulla laittamalla hakuehdoksi Essilor-linssitarjoukset. Kysy optikolta lisää kampanjan ehdoista.

Etsi kampanjaan osallistuva optikko

Näe tarkkaakin tarkemmin sekä sisällä että ulkona

Varilux-moniteholinsseillä näet tarkasti lähelle ja kauas. Varilux-linssejä on saatavilla monenlaisille käyttäjille multitaskaavista jokapaikanhöylistä päivänsä tietokoneen äärellä tai auton ratissa viettäviin ammattilaisiin. Kun Varilux-moniteholinsseihin yhdistetään Transitions-ominaisuus, ne mukautuvat valon muutosten mukaan. Linssit, jotka ovat kirkkaat sisätiloissa, tummuvat ulkona, minkä ansiosta näet vaivattomasti kaikissa valo-olosuhteissa.

Etsi lähin optikkoliike
Visuell representation av aktivering av Transitions-glas
Optiker justerar glasögon åt en patient

Vaadi parasta silmillesi

Essilor Expert -optikon luona silmäterveyden asiantuntemus yhdistyy uusimpaan Essilor-linssiteknologiaan. Essilor Expert -optikolla on aina uusimmat linssin vahvuuden mittaamiseen käytettävät laitteet, joilla linssit räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Essilor Expert -optikko tarjoaa vain parasta silmillesi.

Löydä lähin Essilor Expert -optikko

Löydä Essilor Expert -optikko

Man som bär glasögon med Varilux-glas

Tutustu Varilux-linsseihin

Aikuisnäköä korjaavilla Varilux-moniteholinsseillä näet tarkasti lähelle, kauas ja kaikkialle siltä väliltä.

Tutustu tästä

Tutustu Transitions-linsseihin

Tummuvat Transitions-linssit mukautuvat automaattisesti muuttuviin valo-olosuhteisiin, ja niillä näet aina vaivattomasti tyylistä tinkimättä. Lisäksi ne auttavat suojaamaan haitalliselta UV- ja siniviolettivalolta sisällä ja ulkona.

Lue lisää
Kvinna som bär Transitions-glasögon

Vaadi parasta näöllesi

Varaa jo tänään Essilor Experts logo